Foto's
Hoi alle digitalemeereizigers,
We zijnruim 2uur bezig geweest met een aantal foto's te plaatsen, en dan komt er een berichtje op het scherm van Reismee dat wegens onderhoud er tijdelijk geen foto's geplaatst kunnenworden. Heb geduld, maar we hopen dat ons verhaal ook al een beetje beeldend is.
tot Sumatra!
Hennie en Theo
Hallo reizigers,
Ongelooflijke natuurverschijnselen gezien de indrukwekkende foto's maken jullie mee.
Het gaat jullie nog steeds goed, zo te zien.
Goede reis naar Sumatra, we reizen weer met jullie mee...
Dag lieve vrienden,
We kunnen jullie op de voet volgen. Een prachtig reisverslag met mooie foto's. Lopen in NZ ook 'gewone' dieren rond? Voor de Possum moesten we toch even de Wiki erop naslaan en dat was niet de 1e keer. Dat wordt straks wel moeilijk om weer normaal te doen, want jullie hebben voor jaren genoeg te vertellen. Een goede reis en veel plezier op Sumatra.
Groetjes van Chieni en Ben
Lieve mensen,
Wat een mooie verhalen en prachtige foto's. De tijd vliegt denk ik als je zo'n mooie reis maakt. Op één van de foto's zit Theo uit te rusten, Hans vraagt zich af waarvan ;-), . Met die fles wijn op tafel komt Theo wel heel herkenbaar in beeld haha.
Liefs
Lieve Hennie enTheo
Mooie foto,s,mooi land.Wat een leuk campertje hebben jullie met overal openslaande deuren. Gezellig hoor! Geniet er nog maar even van voordat het harde leven weer op je afkomt.
Groetjes
Henk en Heleen
Ha wereldreizigers,
Leuk hoor Hen, zo'n open keuken, lijkt me heerlijk!
En zijn jullie helemaal los van Nederland?
Het ziet er allemaal heel indrukwekkend en prachtig uit.
Geniet er nog van. Mooie en goeie reis verder.
liefs,
Sophia
Hallo buurtjes,
Mooie verhalen hebben jullie al geschreven. Heel veel plezier met de verdere reis.
Rene Lucia Bram Mischa
Heerlijk om jullie verhalen te lezen zo aan het begin van mijn werkdag!
Geniet!
Liefs marja